Αρχική Νέα Λέρου ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Λ.Σ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ Λ.Σ.

από 12nisospress
254 προβολές

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας και οι Αντιδήμαρχοι κ Γρεκός Κυριάκος και κ. Καστής Δημήτριος, υποδέχτηκαν την Γενική Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κα Καλογήρου καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο κ. Κλιάρη ΛΣ.

Ακολούθησε σύσκεψη στο Λιμεναρχείο Λέρου, όπου κατόπιν αυτοψίας που έγινε στον αύλειο χώρου του κτιρίου όπου φιλοξενούνται 252 παράτυποι μετανάστες σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης, τέθηκε από τη δημοτική Αρχή το θέμα της άμεσης αποσυμφόρησης και η μεταφορά των εν λόγω παράτυπων μεταναστών σε δομές εκτός Λέρου.

Η άποψη του Δημάρχου Λέρου για όλες τις περιπτώσεις έλευσης παράτυπων μεταναστών οι οποίοι δεν δικαιούνται άσυλο βάσει της πρόσφατης αναστολής από την Κυβέρνηση καταγραφών αιτημάτων ασύλου ήταν η άμεση αποχώρηση των εν λόγω παράτυπων μεταναστών και η μεταφορά τους προς την ηπειρωτική χώρα, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η παραμονή των ανθρώπων αυτών, τόσο για τους ίδιους, όσο και για την τοπική κοινωνία αλλά και στο Λιμενικό Σώμα.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις