Βασικά θέματα καθημερινότητας που συζητήθηκαν ήταν αυτά της καθαριότητας, και ειδικά της διακοπής της αποκομιδής και ανακύκλωσης των απορριμμάτων, καθώς και τις συνέπειες που επιφέρει η κατάσταση αυτή. Ακολούθησε συζήτηση, κυρίως για τα θέματα άρδευσης των καλλιεργειών των εσπεριδοειδών δέντρων και στις τρεις κοινότητες, καθώς και της ύδρευσης (σύστημα στάγδην άρδευσης) στις κοινότητες και την αποκατάσταση στην περιοχήτου «Αίθωνα». Αναφέρθηκαν στα θέματα της αγροτικής οδοποιίας της περιοχής, που αποτελούν τα έργα υποδομής για αγροτικούς οικισμούς, οι μελέτες των οποίων είχαν γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Ειδικά στην κοινότητα της Αρχαγγέλου, έγινε εκτενής συζήτηση για τα έργα μέσω της διυπουργικής επιτροπής ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα) του γυμνασίου Αρχαγγέλου με το κλειστό γυμναστήριο, καθώς και την αποπεράτωση του 12θεσιου δημοτικού σχολείου που θεμελιώθηκε επι δημαρχίας Φώτη Χατζηδιακου. Ενημερώθηκανακόμη από τον πρόεδρο, ειδικά για ταεκκρεμή έργα των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή «Λιβαδα», όπως και για το ΠαλαιοντολογικόΜουσείο, το παλιό νεοκλασικό σχολείο, όπως και τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης του Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ και Β δημοτικού σχολείου της κοινότητας που είχαν ενταχθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Τέλος, έμφαση δόθηκε στα έργα αποχέτευσης των οικισμών και τις μελέτες του βιολογικού καθαρισμού.

Επίσης ο τέως δήμαρχος συνεχάρη τους προέδρους για τις προσπάθειες και την πειθώ που άσκησαν για τον εμβολιασμό του μεγαλύτερου ποσοστού των κατοίκων των κοινοτήτων τους.

Ακολούθως συνάντησαν τους πρώην προέδρους των κοινοτήτων Αρχαγγέλου κ.Αργύρη Αργύρου καιΜαλώνας κ.Αναστάσιο Καράγιαννη.

 

 

Το Γραφείο Τύπου

της δημοτικής παράταξης

«ΡΟΔΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ»