Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Συναντήσεις του δημάρχου Σύμης με τους δημάρχους του Μαρμαρίς και της Ντάτσας

Συναντήσεις του δημάρχου Σύμης με τους δημάρχους του Μαρμαρίς και της Ντάτσας

48 προβολές

Πολύ καλά εξελίσσεται η τουριστική κίνηση και στη Σύμη, όπως δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Ακόμη και τώρα οι αφίξεις συνεχίζονται, όπως είπε. Επίσης  συνεχίζονται και οι κατάπλοι πολυτελών γιοτ και θαλαμηγών στο  νησί, γεγονός που έχει δημιουργήσει αισιοδοξία στις τάξεις των επιχειρηματιών του νησιού.
«Παρότι είναι Οκτώβριος έχουμε πολλές αφίξεις και με σκάφη αναψυχής που έρχονται από τη γειτονική χώρα και από αλλού», είπε ο δήμαρχος Σύμης.

Θέματα που αφορούν τον τουρισμό αλλά και τον πολιτισμό συζητήθηκαν στις συναντήσεις που είχε ο δήμαρχος της Σύμης με τους δημάρχους της Ντάτσας και του Μαρμαρίς.
«Συζητήσαμε θέματα που έχουν να κάνουν με τη συνεργασία που μπορούμε να έχουμε στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού. Θυμίζω πως με  τον δήμαρχο της Ντάτσας πάντα είχαμε επικοινωνία σε δύσκολες εποχές», τόνισε.

Στις 7 Νοεμβρίου τα εγκαίνια του Ιατρείου
«Για τις 7 Νοεμβρίου τελικά και όχι για τις 8, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Ιατρείου της Σύμης.

Μου ανακοίνωσε ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ κ. Χρήστος Ροϊλός ότι τα εγκαίνια θα γίνουν στις 7 Νοεμβρίου. Βούλησή μας είναι το ιατρείο μας να φέρει την ονομασία Περιφερειακό γιατί έχει  όλες τις προδιαγραφές και στελεχωμένο είναι», δήλωσε επίσης ο κ. Παπακαλοδούκας.

ΠΗΓΗ: www.rodiaki.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις