Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με τον διοικητή του νοσοκομείου της Ρόδου

Συνάντηση του Χ. Κόκκινου με τον διοικητή του νοσοκομείου της Ρόδου

από 12nisospress
264 προβολές

Συνάντηση εργασίας με το νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρη Ρουμάνη, πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» και Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου, ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ο κ. Ρουμάνης ενημέρωσε τον κ. Κόκκινο, για τις προσπάθειες Επανασχεδιασμού και Αναδιοργάνωσης του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.

Επίσης έγινε αναφορά στην χρηματοδότηση, τη δρομολόγηση ενεργειών, για βελτίωση του Τεχνολογικού Εξοπλισμού και την καλύτερη στελέχωση, σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο κ. Χαράλαμπος Κόκκινος επεσήμανε ότι  η αντιμετώπιση των ζητημάτων της δημόσιας υγείας που αποτελεί «πυλώνα» του κοινωνικού κράτους και το ύψιστο αγαθό για τον άνθρωπο, απαιτεί συνεννόηση και οργανωμένες και επίμονες προσπάθειες.

Είναι απαραίτητο είπε, να θεραπευτούν οι παθογένειες του χθες και να στελεχωθεί ο τομέας της υγείας στην πολυνησιακή περιοχή μας, επισημαίνοντας ότι η θέσπιση κινήτρων για τους υπηρετούντες, κρίνεται απαραίτητη.

Τέλος δήλωσε ότι είναι αρωγός στις θετικές προτάσεις και προσπάθειες , και είναι διαθέσιμος ο ίδιος και η παράταξη του, για διεκδικήσεις και ευχαρίστησε δημόσια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, για τις προσπάθειες που καταβάλουν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις