Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Ρόδου με τον διοικητή της 95 ΑΔΤΕ

Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Ρόδου με τον διοικητή της 95 ΑΔΤΕ

259 προβολές

Με τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς και Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Δημήτριο Χούπη, συναντήθηκε ολιγομελής αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου ΕΣΠΕΕΡ), κατά τη διάρκεια της οποίας τηρήθηκαν όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό COVID-19.

Η συνάντηση υλοποιήθηκε σε ένα πάρα πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα. Στη διάρκειά της, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΡ κ. Αντώνιος Καρτσωνάκης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία, με δύναμη και υγεία στο δύσκολο έργο του, ενημέρωσε τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς και Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την ίδρυση και τους σκοπούς της Ένωσης και του έθεσε και ανέπτυξε αναλυτικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

Ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, μετά από διεξοδική συζήτηση, εφ’ όλης της ύλης, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στον θεσμό της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών, τονίζοντας ότι προτεραιότητα όλων, οφείλει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΠΕΕΡ, ευχαρίστησε ως όφειλε τον Ανώτατο Διοικητή Φρουράς και Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την ειλικρινή διάθεσή του για περαιτέρω συναντήσεις, στο πλαίσιο μιας γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις