Αρχική Νέα Λέρου Συνάντηση Ειρήνης στον Πλατανο της Λέρου – Τραγούδια – Χοροί και μηνύματα ομόνοιας για τους Λαούς Ελλάδας – Τουρκίας – Τιμόθεος Κωττάκης : Oι Λαοί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Συνάντηση Ειρήνης στον Πλατανο της Λέρου – Τραγούδια – Χοροί και μηνύματα ομόνοιας για τους Λαούς Ελλάδας – Τουρκίας – Τιμόθεος Κωττάκης : Oι Λαοί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

από 12nisospress
2,5K προβολές

Μια όμορφη βραδιά γεμάτη διασκέδαση και μηνύματα Ειρήνης οργανώθηκε στο νησί της Λέρου από το Κέντρο Πολιτισμού , Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου ΑΡΤΕΜΙΣ  σε συνεργασία με το Ελληνοτουρκικό Σωματείο “ΔΑΦΝΗ” (DEFNE) , τον Δήμο Λέρου και την Ιερά Μητρόπολη Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας . 

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία του Πλατάνου μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στεφάνου, του  Δημάρχου Λέρου κ. Τιμόθεου Κωττάκη , εκπροσώπων του  Ελληνοτουρκικού Σωματείου “ΔΑΦΝΗ” (DEFNE), της αναπληρώτριας Δημάρχου κ. Ελένης Χέλμη , του Αντιδημαρχου κ. Μανώλη Μαραβέλια, του Υπεύθυνου Τύπου της Δημοτικός Αρχής κ. Χρήστου Γιαννακού , πολλών καλεσμένων απο την Τουρκία και πλήθους κατοίκων του νησιού της Λέρου.

Την εκδήλωσης άνοιξε ο Πρόεδρος του   Κέντρου Πολιτισμού , Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου ΑΡΤΕΜΙΣ κ. Αντώνης Νταλλαρής και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις του Δημάρχου Λέρου και των οργανωτών.

Στην Εκδήλωση οι νέοι του Κέντρου Πολιτισμού , Έρευνας και Ανάπτυξης Λέρου ΑΡΤΕΜΙΣ χόρεψαν και διασκέδασαν τον κόσμο με την μουσική της ορχήστρας των κ. Αντώνη Νταλλαρή , κ. Μανώλη Μακρή, Μηνά Γανοτίδη και Γρηγόρη Παραπονιάρη . 

 

 

 

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε  προβολή βίντεο : 

Η ομιλία του κ. Κωττάκη : 

 

   Στιγμιότυπα και Όμορφες στιγμές από την εκδήλωση Ειρήνης :  

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ :

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις