Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Β. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ Σ. ΨΑΡΟΜΠΑ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Β. ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ Σ. ΨΑΡΟΜΠΑ

64 προβολές

Συλλυπητήριο μήνυμα του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Βασίλη Α. Υψηλάντη για τον θάνατο της Σεμίραμις Ψαρομπά

 

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης, Κοσμήτορας Α’ της Βουλής των Ελλήνων και Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής στο άγγελμα του θανάτου της Σεμίραμις Ψαρομπά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

«Η Κάλυμνος και η Δωδεκάνησος θρηνούν τον θάνατο της αγαπημένης μας Σεμίραμις Ψαρομπά. Η Σεμίραμις Ψαρομπά αγωνίστηκε με πάθος και μαχητικότητα για την επίλυση των προβλημάτων της Καλύμνου, ως εκπρόσωπος της, τόσο στον α’ όσο και στον β’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και για τα δικαιώματα των πολυτέκνων οικογενειών της Καλύμνου. Βοηθούσε τους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη και διακρίθηκε στις οικογενειακές επιχειρήσεις δίπλα στον άντρα της και τα παιδιά της. Ήταν η ολοκληρωμένη Καλυμνιά μάνα, που στο πρόσωπό της έβρισκαν καταφύγιο ταλαιπωρημένοι και αδικημένοι συμπατριώτες μας. Υπήρξε μια λαμπρή πατριώτισσα. Τιμούσε την οικογενειακή μας φιλία και μου το εκδήλωνε με κάθε τρόπο. Συλλυπούμαι εγκάρδια τα παιδιά της και εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα της Καλυμνιακής γης που θα την σκεπάσει.»

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις