Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Συγκινητικό αφιέρωμα για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατο του Γιώργου Σπανού (βίντεο)

Συγκινητικό αφιέρωμα για τη συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατο του Γιώργου Σπανού (βίντεο)

178 προβολές

Με μια συγκινητική ανάρτηση, η οικογένεια του Γιώργου Σπανού, τιμά τη μνήμη του, με αφορμή τη  συμπλήρωση δύο χρόνων από τον θάνατό του.

Αναφέρεται, συγκεκριμένα:

«Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια χωρίς τον Ιδρυτή της εταιρείας μας, Γιώργο Σπανό.

Βρίσκεται όμως καθημερινά ανάμεσά μας, ζει στις καρδιές και στο μυαλό μας, φωτεινός φάρος και καθοδηγητής της ζωής μας. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη και περηφάνια για τις αξίες που μας κληροδότησε. Αξίες που εμφύσησε βαθιά στην κουλτούρα της εταιρείας μας, πυξίδα με την οποία πορευόμαστε.

Ως τολμηρός επιχειρηματίας, αγωνιστής και ευρηματικός δημιουργός, κατάφερε να πραγματοποιήσει το παιδικό του Όραμα: τη διασύνδεση των νησιών μας και την αδιάκοπη εξυπηρέτηση των ανθρώπων τους. Και όλοι εμείς, υπόχρεοι στην ηθική επιταγή του Έργου του, συνεχίζουμε την Αποστολή μας. Κανένας νησιώτης μας δεν είναι μόνος, από το Καστελλόριζο μέχρι τη Σάμο και την Ικαρία.

Και είναι βέβαιο, όσο είμαστε ενωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας, όσο τα πλοία μας ταξιδεύουν στις θάλασσες της Δωδεκανήσου, τόσο η ψυχή του θα χαμογελά από εκεί ψηλά. Καλή δύναμη σε όλους, τα καλύτερα είναι μπροστά μας!».

 

ΠΗΓΗ: www.rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις