Αρχική Νέα Λέρου Σωματείο Επαγγελματιών Εστίασης Λέρου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Με μεσολάβηση του Δήμάρχου Λέρου δεν θα απαιτείται πλέον από τον αιτούμενο κοινόχρηστου χώρου η προσκόμιση συντεταγμένων στο Τμήμα Εσόδων.

Σωματείο Επαγγελματιών Εστίασης Λέρου: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Με μεσολάβηση του Δήμάρχου Λέρου δεν θα απαιτείται πλέον από τον αιτούμενο κοινόχρηστου χώρου η προσκόμιση συντεταγμένων στο Τμήμα Εσόδων.

165 προβολές

Μετά από επικοινωνία του Σωματείου μας με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Λέρου και με τον Αντιδήμαρχο κύριο Καστή μας ενημέρωσε ότι:

Με προσωπική μεσολάβηση του Δημάρχου δεν θα απαιτείται πλέον από τον αιτούμενο κοινόχρηστου χώρου η προσκόμιση συντεταγμένων στο Τμήμα Εσόδων.

Με αναλυτικές διαστάσεις και ένα απλό σκαρίφημα θα μπορούν οι αιτούντες να έχουν την έγκριση, απαλλάσσοντας τα μέλη σας από ένα επιπλέον έξοδο αυτή την δύσκολη εποχή που διανύουν οι επαγγελματίες του νησιού μας .


Αφορά όσους ενοικιάζουν κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Λέρου όχι από άλλες υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις