Αρχική Νέα Λέρου Σωματείο Επαγγελματιών Εστίασης Λέρου : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σωματείο Επαγγελματιών Εστίασης Λέρου : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

298 προβολές
Λέρος,16-2-2021
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Σωματείο Επαγγελματιών Εστίασης Λέρου λαμβάνοντας υπόψη τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρη τη Χώρα λόγω του Covid 19 και μετά από αλλεπάλληλες τηλεφωνικές οχλήσεις που δέχεται συνήλθε σε συμβούλιο στις 16-2-2021 με θέμα ημερήσιας διάταξης: Παράβαση των μέτρων κατά του Covid 19 από Επιχειρήσεις του κλάδου μας-Μη συναδελφικότητα.
Όπως έχετε διαπιστώσει από τις ανακοινώσεις μας στη σελίδα του Σωματείου μας και τις μέχρι τώρα ενέργειες μας, κύριος στόχος είναι να προστατεύσουμε τα μέλη μας και την επαγγελματική τους δραστηριότητα για να σταματήσουμε τη διάδοση του ιού καθώς επίσης και τις οικονομικές επιπτώσεις σε περίπτωση παράβασης.
Ας δείξουμε ευθύνη απέναντι στην οικογένεια μας, τους συναδέλφους μας και τους πελάτες μας παρά τα δύσκολα μέτρα που μας επιβάλουν.
Η κατάσταση είναι δύσκολη και ακριβώς για αυτό πρέπει να σταθούμε όρθιοι με φιλότιμο και συναδελφικότητα. Πρέπει να σταματήσουμε να μετράμε τα πάντα με οικονομικούς δείκτες, κέρδη, ζημιές και να υψώσουμε ένα τείχος ανθρωπιάς και συλλογικότητας. Το πρόβλημα μέρα με τη μέρα εντείνεται όλο και πιο πολύ και πρέπει να σεβαστούμε όλους τους συναδέλφους που έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους καθόλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονικής συγκυρίας. Οι αντοχές των συναδέλφων και των καταναλωτών έχουν εξαντληθεί.
Επειδή το Σωματείο μας σέβεται όλα τα μέλη και όλες τις επιχειρήσεις που υπάγονται σε αυτό θα θέλαμε να προειδοποιήσουμε ότι μια από τις επόμενες ενέργειες που θα αναγκαστεί να λάβει ο σύλλογος είναι η ενημέρωση της αστυνομίας για πιο εντατικούς και αυστηρούς ελέγχους.
Επαναλαμβάνουμε οι υπηρεσίες με τις οποίες μπορείτε να λειτουργήσετε προς το παρόν είναι take away και delivery.
Εκ του Δ.Σ

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις