Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Στρατιωτικός ιατρός Καρδιολόγος διατίθεται από το ΓΕΕΘΑ για ένα μήνα στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

Στρατιωτικός ιατρός Καρδιολόγος διατίθεται από το ΓΕΕΘΑ για ένα μήνα στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

89 προβολές

Αξιωματικός (ΥΙ) Στρατιωτικός ιατρός (βαθμός λοχαγού) ειδικότητας Καρδιολόγου , με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου διατίθεται  για ένα μήνα στο Νοσοκομείο Καλύμνου για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του . Η διάθεση του στο Νοσοκομείο Καλύμνου,  ξεκινά από αύριο Τετάρτη 17 Αυγούστου  2022 και για 30 ημέρες. Ο εν λόγω ιατρός υπηρετεί σε στρατιωτική μονάδα της Ρόδου.

Από το Δήμο Καλυμνίων εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ήδη από τη 2η ΥΠΕ έχει εγκριθεί επίσης η απόσπαση 2 ιατρών Καρδιολόγων από Νοσοκομεία των Αθηνών που θα καλύψουν τις εφημερίες από 22-31 Αυγούστου 2022. Επίσης τυχόν επιπρόσθετες εφημερίες θα καλυφθούν από 2 ιδιώτες Ιατρούς της Καλύμνου.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η πρόσληψη 2 μονίμων Ιατρών Καρδιολόγων, για την κάλυψη αντίστοιχων κενών θέσεων, μετά τη μετάθεση του Μανώλη Τσικούρη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, μετά 28 χρόνια παρουσίας στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις