Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» οι αναρριχητικές διαδρομές Καλύμνου

Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» οι αναρριχητικές διαδρομές Καλύμνου

69 προβολές

Ένταξη στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του έργου «Βελτίωση πρόσβασης, δημιουργίας και συντήρησης αναρριχητικών διαδρομών Νήσου Καλύμνου» προϋπολογισμού 585.000 ευρώ (με ΦΠΑ).

Για το έργο αυτό ο δήμαρχος Καλυμνίων αναφέρει σε ανακοίνωσή του τα εξής:
«Άλλο ένα σημαντικό και απαραίτητο έργο  για το νησί μας  εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης «IV Κατασκευή επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμων». Το έργο που αφορά την αναρρίχηση έχει τίτλο: «Βελτίωση πρόσβασης, δημιουργίας  και συντήρησης  αναρριχητικών  διαδρομών Νήσου Καλύμνου». Φορέας υλοποίησης είναι ο Δήμος Καλυμνίων.

Ο προϋπολογισμός  του έργου είναι 585.000 ευρώ (με ΦΠΑ) και  έχει ορίζοντα υλοποίησης  την 31η Δεκεμβρίου 2022. Ο Δήμαρχος Καλυμνίων ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κο Γ. Μαυρωτά και τον Υφυπουργό Εσωτερικών κο Θεόδ. Λιβάνιο, με τους οποίους συνεργάστηκε στενά προκειμένου να έχουμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα για το νησί μας».

 

ΠΗΓΗ : rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις