Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Στο πλευρό των ακριτών μας το Υπ. Άμυνας με πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

Στο πλευρό των ακριτών μας το Υπ. Άμυνας με πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας

72 προβολές

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας υλοποιεί την 3η αποστολή υγειονομικού κλιμακίου του προγράμματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας προς τους κατοίκους των μικρών νησιών, « Υγειονομική Μέριμνα για όλους από τις Ένοπλες Δυνάμεις ».

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης, με μέριμνα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, πολυμελές διακλαδικό κινητό κλιμάκιο Στρατιωτικών Ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και Νοσηλευτών των Ενόπλων Δυνάμεων, θα ολοκληρωθεί η νήσο Κάσο το διήμερο 1 και 2 Σεπτεμβρίου, καθώς και τη νήσο Γαύδο και 4 Σεπτεμβρίου στις 3 Σεπτεμβρίου, για να διενεργήσει προληπτικό ιατρικό έλεγχο στους ακριτές μας.

O Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς , για τη συνέχιση του προγράμματος στήριξης των κατοίκων στα μικρά νησιά, δηλώνει:

« Η ασφάλεια της υγείας των συμπατριωτών μας, ιδιαίτερα στα μικρά μας νησιά, είναι η ασφάλεια της Πατρίδας μας. Με προσήλωση στο στόχο αυτό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων θα κάνει τα μικρά νησιά Κάσο και Γαύδο, για να συνδράμει στην υγειονομική τους φροντίδα.

Συνεχίζουμε, αταλάντευτοι στο στόχο μας και στην αποστολή μας, με κάθε μέσο».

Πηγή:naftemporiki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις