Αρχική Νέα Λέρου Στηρίζει τον Διοικητή του Νοσοκομείου η ΔΗΜ. Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας

Στηρίζει τον Διοικητή του Νοσοκομείου η ΔΗΜ. Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας

179 προβολές

Αναμενόμενη λίγο πολύ η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας της Λέρου η οποία στηρίζει ακράδαντα τον διορισμένο διοικητή από τη Νέα Δημοκρατία κ. Χαραλάμπη και τις τακτικές που  ακολουθεί .. 

Η ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Λέρου :

Για άλλη μια φορά η αντίδραση του κ. Κόλια μας αναγκάζει να πάρουμε θέση στα αυτονόητα.

Ο κύριος Χαραλάμπης είναι αυτος ο άνθρωπος ο οποιος έχει την γνώση αλλά και την ευθύνη για την σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου μας. Σύμφωνα με αυτή την ευθύνη η οποία τον ακολουθεί αποφάσισε με ποιους ανθρώπους θα συνεργαστεί και θα δουλέψει ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που θελουμε όλοι μας για το Νοσοκομείο της Λερου το οποίο εξυπηρετεί και τα γύρω νησιά μας.

Είναι Άξιο απορίας αυτη η αγωνία του Δημάρχου αλλά και των λοιπών για την μετακίνηση ενός υπαλλήλου σε αλλη υπηρεσία η οποία μετακίνηση δεν τον επηρεάζει σε κανένα απολύτως σημείο, είτε οικονομικό είτε θεσμικό.
Μήπως κρύβεται κάτι πίσω από αυτή την στήριξη του Δημάρχου;

Μήπως υπάρχουν συμφέροντα πίσω από αυτή την προσωπική στήριξη; Μήπως φοβούνται κάποιο άλλο πρόσωπο σε αυτή την θέση;

Δημιουργούνται πολλά ερωτήματα όταν προσπαθούμε να κατανοήσουμε αυτόν τον πόλεμο που έχει ξεκινησει ο Δήμαρχος απέναντι στον κ. Χαραλάμπη.

Ο κύριος Χαραλάμπης, έχοντας δίπλα του την κυβέρνηση αλλά και όλους όσους πραγματικά αγωνιούν συνεχίζει να διορθώνει δυσλειτουργίες του Νοσοκομείου αλλά και χρόνια προβλήματα.

Η ΔΗΜΤΟ θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια με στόχο να λύσει καθημερινές δυσκολίες οι οποίες αφορούν την κάθε Λερια και τον κάθε Λεριο. Ας αφήσουμε πίσω μας λοιπόν, ανθρώπους αλλα και καταστάσεις οι οποίες οδηγούν σε αδιέξοδες παλαιοκομματικές εποχές.

Ας βοηθήσουμε αυτούς που πραγματικά θέλουν να προσφέρουν με έργο και όχι με λόγια.

Το Συμβούλιο της
ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Λέρου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις