Αρχική Αθλητισμός Στήριξη στον αθλητισμό της Λέρου – Συνάντηση του Συλλόγου Tae Kwon Do με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Χρήστο Γιαννακό

Στήριξη στον αθλητισμό της Λέρου – Συνάντηση του Συλλόγου Tae Kwon Do με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Χρήστο Γιαννακό

από 12nisospress
1,3K προβολές

Σε ένα ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Do Λέρου και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Παιδείας και Δημοτικών Σταθμών κ. Χρήστου Γιαννακού.

Η συνάντηση ανέδειξε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ τοπικής αυτοδιοίκησης και αθλητικών φορέων, με κοινό στόχο την ενίσχυση των υποδομών και τη στήριξη των νέων αθλητών του νησιού.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ειλικρινές ενδιαφέρον και τη διάθεση στήριξης που επιδεικνύει η δημοτική αρχή προς τον αθλητισμό της Λέρου.

 

 

Η ανάρτηση του Αθλητικού Συλλόγου TAE KWON DO Λέρου : 

Αγαπητοί όλοι,
Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Χρήστο Γιαννακό,Αντιδήμαρχο Αθλητισμού,Παιδείας και Δημοτικών Σταθμών του Δήμου Λέρου.Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον σύλλογό μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνει για το μέλλον των αθλητών μας.Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την θετική διάθεση και υποστήριξη!
Καλό Πάσχα σε όλους με υγεία!
Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις