Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DR ONLINE ΤΗΣ NN HELLAS

ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ DR ONLINE ΤΗΣ NN HELLAS

70 προβολές

Ρόδος, 29 Ιουλίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην Τήλο η επίσημη παρουσίαση της χορηγία της NN Hellas στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Αφορά στο σύνολο των κατοίκων των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου κάτω των 1000 κατοίκων

 

Την πρωτοποριακή, χωρίς κόστος, υπηρεσία τηλεϊατρικής για τους κατοίκους των Δωδεκανήσων, Dr Online, η οποία αποτελεί χορηγία της ασφαλιστικής εταιρείας NN Hellas στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παρουσίασε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Χαρούλα Γιασιράνη, στην Δήμαρχο Τήλου, Μαρία Καμμά και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στο νησί, επί τη ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Παντελεήμονα.

Η Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στο νησί, συνοδεύοντας τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος ήταν παρών στην παρουσίαση της υπηρεσίας Dr Online, όπως και ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Γιάννης Παππάς.

Σημειώνεται ότι οι κάρτες υγείας έχουν δοθεί ήδη στους κατοίκους του νησιού και η παρουσίαση αφορούσε τις παροχές και τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος.

Η χορηγία καρτών υγείας της ΝΝ Hellas στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου, αφορά στο σύνολο των κατοίκων των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου κάτω των 1000, η οποία συμβάλλει στην ενίσχυση του αισθήματος υγειονομικής ασφάλειας , ενώ πρόκειται να επεκταθεί και στα μικρά νησιά των Κυκλάδων.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της NN Hellas σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία παρέχει την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online χωρίς κόστος, σε περισσότερους από 10.000 κατοίκους της Περιφερειακής Ενότητας της Δωδεκανήσου, συμπεριλαμβανομένων όλων των αποδεκτών κοινωνικής μέριμνας.

Στο πρόγραμμα εντάσσονται όλοι οι κάτοικοι των 15 απομακρυσμένων Δήμων της Δωδεκανήσου που λαμβάνουν υποστήριξη από τις δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Κοινωνικά Παντοπωλεία) , καθώς και το σύνολο των κατοίκων των Δήμων Αγαθονησίου, Λειψών, Κάσου, Νισύρου, Μεγίστης

(Καστελλόριζο), Τήλου και Χάλκης. Για τα υπόλοιπα άνω των 1000 κατοίκων η κάρτα δίδεται μόνο στους δικαιούχους των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Δωδεκανήσου.

Η εφαρμογή Dr Online δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες και είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Οι αποδέκτες της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, αποκτούν δωρεάν, πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες, κατεβάζοντας σε smartphone ή tablet την εφαρμογή Dr Online, που είναι διαθέσιμη σε Google Play και Apple Store. Σε κάθε επικοινωνία με τους γιατρούς της εφαρμογής λαμβάνουν συγκεκριμένες οδηγίες, ενώ σε περίπτωση που απαιτείται περαιτέρω αξιολόγηση, τους συμβουλεύουν να απευθυνθούν στις αντίστοιχες ειδικότητες γιατρών ή αν είναι απαραίτητο να μεταβούν σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις