Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Στην Ψέριμο η Διοικητήρια του Νοσοκομείου Καλύμνου Κ. Αικατερίνη Εμμανουήλ

Στην Ψέριμο η Διοικητήρια του Νοσοκομείου Καλύμνου Κ. Αικατερίνη Εμμανουήλ

162 προβολές
Με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλύμνου, κα Εμμανουήλ Αικατερίνη  περιέγραψε την χαρά της για την τοποθέτηση  στρατιωτικού ιατρού που κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο των κατοίκων του ακριτικού νησιού διπλα, στην Κάλυμνο.
Η ανάρτηση της κα Εμμανουήλ :
Με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε στην Ψέριμο με σκοπό την παράδοση υγειονομικού υλικού, ιατροτεχνολογικού και ξενοδοχειακού εξοπλισμού, για τη λειτουργία του νεοσύστατου Περιφερειακού Ιατρείου, μετά και την εγκατάσταση εκεί, οπλίτη ιατρού.
Ένα όνειρο των κατοίκων της Ψερίμου, μια επιθυμία όλων και μια υπόσχεση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πήρε σάρκα και οστά, σήμερα.
Ένα πρόβλημα που ουσιαστικά όμως βρήκε τη λύση του, λίγους μήνες πριν…
Τίποτα από όλα αυτά, δε θα είχε γίνει σήμερα, αν τον Αύγουστο του 2021 δεν είχε προηγηθεί η σύσταση του Ιατρείου της Ψερίμου σε ΦΕΚ. Γιατί μέχρι και τον Αύγουστο του 2021 επί της ουσίας, το Ιατρείο της Ψερίμου δεν υπήρχε, παρά μόνο ως κτίριο.
Συγχαρητήρια και καλή παραμονή στον γιατρό που ανέλαβε να στηρίξει την υγεία των ακριτών της Ψερίμου.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν για τη σημερινή εξέλιξη.
Στους κατοίκους της Ψερίμου και όλων των ακριτικών νησιών μας, οφείλουμε πολλά!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις