Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Στην πρόσληψη νοσηλευτών και τραυματιοφορέα προχωρά το νοσοκομείο Ρόδου

Στην πρόσληψη νοσηλευτών και τραυματιοφορέα προχωρά το νοσοκομείο Ρόδου

103 προβολές

Στην πρόσληψη πέντε συνολικά ατόμων για χρονική διάρκεια 2 ετών αποφάσισε να προχωρήσει το Νοσοκομείο της Ρόδου. 

Στην απόφαση που ελήφθη αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη τα παραπάνω, ομόφωνα αποφασίζει:
1. Την έγκριση πρόσληψης πέντε (5) ατόμων κατηγορίας ΔΕ κλάδου Βοηθών Νοσηλευτών-τριών και ενός (1) ατόμου κατηγορίας ΥΕ και κλάδου Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού, ειδικότητας Τραυματιοφορέων, για χρονική διάρκεια είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από την ημερομηνία πρόσληψης.

2. Την αποστολή  της απόφασης στη Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου για έλεγχο νομιμότητας, σύμφωνα με τις διατάξεις της περ. 27 της παρ. 5 του άρθρου 3 του ν. 3329/2005.

3. Κατόπιν της πιο πάνω έγκρισης νομιμότηρτας από τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, τηνεπικύρωση της παρούσας απόφασης.

4. Την ανάρτηση της απόφασής σας στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», όπως ορίζεται με τις διατάξεις του ν. 3861/2010 (ΦΕΚ/112/Α’/13-7-2010).

5. Την κοινοποίησή της στο Τμ. Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, στο Γραφείο Μισθοδοσίας,στην Οικονομική Υπηρεσία του Νοσοκομείου για περαιτέρω ενέργειες».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις