Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚάλυμνος Στην Κάλυμνο ο Βασίλης Α. Υψηλάντης για την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής

Στην Κάλυμνο ο Βασίλης Α. Υψηλάντης για την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής

από 12nisospress
376 προβολές

Την Κάλυμνο επισκέφθηκε, ο Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής.

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου στο χαιρετισμό του κατά την διαδικασία της ορκωμοσίας, αναφέρθηκε στις τεράστιες δυνατότητες προόδου που μπορεί να υπάρξουν στην Κάλυμνο και ευχήθηκε «το πνεύμα συναίνεσης και ενότητας που υπήρξε κατά την ημέρα της τελετής ορκωμοσίας να συνεχιστεί καθόλη τη διάρκεια της θητείας του νέου δημοτικού συμβουλίου.»

Συνεχάρη τέλος τον νέο Δήμαρχο Γιάννη Μαστροκούκο, τους επικεφαλείς των παρατάξεων και τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους.

Κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο ο Βασίλης Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε το χριστουγεννιάτικο χωριό, στις Ελιές, έστειλε μικρά δώρα στους μαθητές της Τελένδου και Ψέριμου και αντάλλαξε ευχές με πολλούς κατοίκους του νησιού

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις