Αρχική Νέα Λέρου Στην ενημερωτική εκδήλωση της ΤΕΝΕΑΛ ο Μιχάλης Κόλιας : Υποχρέωση όλων μας να στηρίζουμε την ιερή προσπάθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου και της ΤΕΝΕΑΛ

Στην ενημερωτική εκδήλωση της ΤΕΝΕΑΛ ο Μιχάλης Κόλιας : Υποχρέωση όλων μας να στηρίζουμε την ιερή προσπάθεια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου και της ΤΕΝΕΑΛ

από 12nisospress
2,2K προβολές
Στην ενημερωτική εκδήλωση της ΤΕΝΕΑΛ για την συμπλήρωση 25 χρόνων προσφοράς του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου και Αιμοποιητικών κυττάρων η ΖΩΗ, παραβρέθηκε ο τ. Δήμαρχος της Λέρου και Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του Δήμου της Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας . 
Ο κ. Κόλιας δήλωσε : 
Ενημερωτική εκδήλωση της ΤΕΝΕΑΛ με την συμπλήρωση 25 χρόνων προσφοράς του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου και Αιμοποιητικών κυττάρων η ΖΩΗ.
Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά Ζωής στον Πρόεδρο κ. Πέτρο Ακογλάνη τα μέλη του ΔΣ σε όλους που διετέλεσαν Πρόεδροι διαχρονικά και τους Αιμοδότες.
Θερμά συγχαρητήρια και στα νέα παιδιά το μέλλον του τόπου μας που επιβεβαιώνουν την συνέχεια λειτουργίας του συλλόγου και προσφοράς στον συνάνθρωπο τους στο ευαίσθητο και τόσο σημαντικό έργο που επιτελούν!!
Στην Αρχηγό κ. Ισιδώρα Σιφουνιού την Υπαρχηγό κ. Β.  Ακογκλανη την Γραμματέα κ. Κατερίνα Παραδείση και όλα τα παιδιά της ΤΕΝΕΑΛ!!!
Υποχρέωση όλων μας να στηρίζουμε την ιερή προσπάθεια τους!!!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις