Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου παραυρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ.Κόλιας

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου παραυρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ.Κόλιας

53 προβολές

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου παραυρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ.Κόλιας που διεξήχθη στην Αθήνα με 18 σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη .

Στην συνεδρίαση παραυρέθηκαν οι Βουλευτές κ.Βασίλης Υψηλάντης, ο κ.Μάνος Κόνσολας, ο κ.Γιάννης Παππάς, ο Περιφερειάρχης κ.Γιώργος Χατζημάρκος.
Ο Δήμαρχος Λέρου πέραν απο τις τοποθετήσεις του στα θέματα της τακτικής συνεδρίασης έθεσε εκτος ημερήσιας διάταξης το πρόβλημα που εχει προκύψει με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα << Βοήθεια στο σπίτι>> μετά την απόφαση 1548/2022 του ΣΤΕ η οποία καταργεί την μοριοδότηση της ειδικής εμπειρίας με αίτημα να ληφθεί απόφαση στήριξης των εργαζομένων απο το ΔΣ της ΠΕΔ όπως και έγινε.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις