Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Στη Ρόδο την Παρασκευή ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας

Στη Ρόδο την Παρασκευή ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας

164 προβολές

Με την παρουσία του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου,  ο κ. Κικίλιας θα παρευρεθεί στις εργασίες της συνέλευσης των μελών που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Καλυθιών.

Σημειώνεται επίσης ότι θα παρευρεθούν και άλλοι πρόεδροι τοπικών Ενώσεων Ξενοδόχων, μεταξύ των οποίων η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Ντίνα Σβύνου, ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης ενώ πιθανόν να δώσει το «παρών» και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων Μανώλης Γιαννούλης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά,  την ημέρα εκείνη στο πλαίσιο των εργασιών της γενικής συνέλευσης θα γίνουν και βραβεύσεις ξενοδοχείων. Σε σχετική ανακοίνωση-πρόσκληση των μελών η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου αναφέρει τα εξής:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ξ.Ρ.
ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Υπενθυμίζεται ότι βάσει των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΡ, που λήφθηκαν τη 02α Δεκεμβρίου 2020 με αρ. Πρακτικού Δ.Σ. Νο-291 (απόφαση αναβολής της διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσης λόγω της επιβεβλημένης μείωσης μετακινήσεων και επαφών στο πλαίσιο μέτρων για την ανάσχεση της διασποράς του κορωνοϊού), και τη 10η Σεπτεμβρίου 2021, με αρ. Πρακτικού Δ.Σ. Νο-297, η σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών, θα πραγματοποιηθεί την 08η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας,

Με τιμή,


Μανώλης Γ. Μαρκόπουλος, πρόεδρος
Κωνσταντίνος Μηνέττος, Γ.Γραμματέας                  

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις