Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Στη Ρόδο θα εδρεύει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το πυροσβεστικό ελικόπτερο

Στη Ρόδο θα εδρεύει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το πυροσβεστικό ελικόπτερο

118 προβολές

Στο νησί της Ρόδου έφθασε από χθες στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού που έχει γίνει για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών, το ειδικό πυροσβεστικό ελικόπτερο το οποίο θα παραμείνει σε πλήρη ετοιμότητα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Όπως δήλωσε χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» ο διοικητής της Π.Υ. Ρόδου κος Νικήτας Βενιός, η συνδρομή και η παρουσία του ελικοπτέρου, είναι άκρως σημαντική, καθώς ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να επιχειρεί συνδυαστικά με  τις επίγειες δυνάμεις στις περιπτώσεις πυρκαγιών.

Ο ίδιος τόνισε για ακόμα μια φορά ότι η πρόληψη και η άμεση αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αποτελεί εκτός των άλλων και ευθύνη των ίδιων των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να αποφύγουμε άσχημες καταστάσεις με την εκδήλωση πυρκαγιών σε δασικές ή άλλες περιοχές.

ΠΗΓΗ : rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις