Αρχική Νέα Λέρου Στη Λέρο παραθερίζει η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ κα Ελίζα Βόζεμπεργκ

Στη Λέρο παραθερίζει η Ευρωβουλευτής της Ν.Δ κα Ελίζα Βόζεμπεργκ

189 προβολές

Στη Λέρο απολαμβάνει τις διακοπές της η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Ελίζα Βόζεμπεργκ . 

Η κα Βόζεμπεργκ αγαπάει τη Λέρο και την έχει ψηλά στις επιλογές της για ξεκούραση, όταν οι υποχρεώσεις της το επιτρέπουν .

Στη Λερο επιλέγει πάντα το φημισμένο ξενοδοχείο Costelο  ιδιοκτησίας του κ. Νίκου Μπήτρου που βρίσκεται στην περιοχή Παντέλι της Λέρου .

Βέβαια οφείλουμε να πούμε ότι η παρουσία της κ. Βόζεμπεργκ στα ακριτικά μας νησιά γεμίζει σιγουριά τους πολίτες διότι η Ευρωβουλευτής ακόμα και στις ολιγοήμερες διακοπές της κάνει συναντήσεις με φορείς και προσπαθεί να βοηθήσει το νησί !

Ήδη μέσα σε λίγες ώρες  είδε το Δήμαρχο του νησιού κ. Κόλια Μιχάλη , τον Πρόεδρο του Δημοτικού  Λιμενικού  ταμείου Λέρου καθώς και τον τ. Σύμβουλο ΥΠΕΘΑ , Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο και ιδιοκτήτη της 12nisospress.com , κ. Γεώργιο Παλαπουγιούκ .

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα Βόζεμπεργκ θα αναχωρήσει από τη Λερο στις 18 Αυγούστου .

Με τον Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παλαπουγιούκ  Γεώργιο .

 

Με τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέρου κ. Νεκτάριο Κοκκωνη ο οποίος με ανάρτηση του δήλωσε :

Ως πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέρου, είχα την τύχη να συναντηθώ με την Ευρωβουλευτή κα. Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία είναι λάτρης του νησιού μας και κάθε χρόνο μας τιμά με την παρουσία της.
Είναι ένας άνθρωπος που μας εκπροσωπεί επάξια στο Ευρωκοινοβούλιο συμμετέχοντας σε Επιτροπές ( Μεταφορών, Τουρισμού, Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς και στην μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Ε.Ε – Τουρκίας).
Μου δόθηκε η ευκαιρία για μια εποικοδομητική συζήτηση και καθώς είναι λάτρης του νησιού μας, θα είναι πάντα αρωγός σε ότι μπορεί να βοηθήσει το νησί μας, την Λέρο.
Την ευχαριστώ για την συζήτηση που κάναμε και για το ότι διαφημίζει τις ομορφιές του νησιού μας όπου βρεθεί.

Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέρου
Κοκκώνης Νεκτάριος.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις