Αρχική Αθλητισμός Στη Λέρο ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου – Τιμήθηκε ο αείμνηστος Μιλτιάδης Παπαντωνάκης

Στη Λέρο ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου – Τιμήθηκε ο αείμνηστος Μιλτιάδης Παπαντωνάκης

334 προβολές

Εκδήλωση οργάνωσε ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ πρός τιμήν του αείμνηστου γυμναστή Μιλτιάδη Παπαντωνάκη.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν και αθλητές από όλους τους αθλητικούς συλλόγους της Δωδεκανήσου που διακρίθηκαν σε αγωνίσματα του στίβου το 2019 .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κ. Βασίλειος Σεβαστής , ο Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Κ. , ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης ,o Δήμαρχος Πάτμου κ. Πέντες Ελευθέριος, ο Αντιπεριφεριάρχης Μεταφορών Ν. Αιγαίου κ. Θεμέλαρος Ιωάννης , ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Καστής Δημήτρης , η Πρόεδρος του ΔΣ κ. Παπαφώτη Βασιλάκου Μαρία , η πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Κανάρη Μαριέτα , ο επικεφαλής της παράταξης <<Λέρος το μέλλον σου ανοίκει>> κ. Σοροκάκης , ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης << Λέρος Νέα Αρχή >> κ. Τραμπούλης Γεώργιος , ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος , ο ιερός κλήρος του νησιού , πρόεδροι των αθλητικών συλλόγων της Δωδεκανήσου, αθλητές , στελέχη των σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η σύζυγος και ο εγγονός του αείμνηστου γυμναστή Μιλτιάδη Παπαντωνάκη όπου και παρέλαβαν την τιμητική πλακέτα για την μεγάλη προσφορά του στην κοινωνία και τον αθλητισμό.

 

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου αναφέρθηκε στις δράσεις των αθλητικών σωματίων αλλά και στον Μιλτιάδη Παπαντωνάκη , στο ίδιο μήκος κύματος συνέχισε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας  όπου και ανακοίνωσε ότι πλέον Τα Παπαντωνάκεια θα καθιερωθούν και θα αποτελούν θεσμό για τον τόπο.

Οι τοποθετήσεις του Δημάρχου Λέρου και του προέδρου του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.:

Τοποθέτηση του γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κ.ΣΕΒΑΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ :

 

Τοποθέτηση στην εκδήλωση του Αντιπεριφεριάρχη Μεταφορών της περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Θεμέλαρου Ιωάννη :

Συγκίνηση προκάλεσε η τοποθέτηση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου κ. Παπαφώτη – Βασιλάκου Μαρίας η οποία υπήρξε και μαθήτρια του Μιλτιάδη Παπαντωνάκη :

 

Τέλος ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και έγιναν οι απονομές των επαίνων στους αθλητές που διακρίθηκαν το 2019 στον στίβο.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις