Αρχική Νέα Λέρου Στη Λέρο η γνωστή εταιρία κουφωμάτων ALOTEK – Eγκαινιάστηκε η έκθεση

Στη Λέρο η γνωστή εταιρία κουφωμάτων ALOTEK – Eγκαινιάστηκε η έκθεση

από 12nisospress
970 προβολές

Στο νησί της Λέρου θα δραστηριοποιείται πλέον η γνωστή εταιρία κουφωμάτων Alotek.

 

ΤΟ βίντεο των εγκαινίων :

 

 

 

 

 

ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΎΘΥΝΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ALOTEK κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΑΛΆΝΗ

Η εταιρία Αlotek δραστηριοποιείται στο χώρο των κουφωμάτων τα τελευταία 40 χρόνια και πλέον θα την αντιπροσωπεύει στο νησί μας ο κ. Παναγιώτης Νταλλαρής.

 

Στα εγκαίνια της έκθεσης της εταιρίας παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφεριάρχης Ν. Αιγαίου και μέλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Θεμέλαρος Ιωάννης , Ο δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης , η πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Μαριέτα Κανάρη , οι επικεφαλείς των Δημοτικών συνδυασμών κ. Σοροκάκης Ιωάννης και κ. Λουλουδιάς Στέλιος , οι δημοτικοί συμβούλοι κ. Καραμπάτης Μιχάλης και κ. Μουντάκης Δημήτρης , αρκετοί Ελεύθεροι Επαγγελματίες του νησιού και πλήθος κόσμου.

Την αίθουσα εγκαινίασε ο πατέρας Δαμασκηνός Παλαπουγιούκ .

Την διεύθυνση της επιχείρησης αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ.

Μετά τα εγκαίνια ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Θεμέλαρος δήλωσε :

Τόσο απο την θέση μου στο Επιμελητηριο Δωδεκανησου όσο και ως Αντιπεριφερειάρχης είμαι πάντα κοντά σε κάθε νέο ξεκίνημα νέων ανθρώπων στο επιχειρείν . Οι νέες επιχειρήσεις φέρνουν νέες θέσεις εργασίας και οι νέες θέσεις εργασίας φέρνουν οικονομική ανάπτυξη σε μια περιοχή.

Γιώργο και Παναγιώτη καλές δουλειές.

Ο χώρος της έκθεσης φιλοξενεί κομμάτια της εταιρίας όπου ο κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να ενημερωθεί για τα τεχνικά  χαρακτηριστικά και τις πιστοποιήσεις που προσφέρει η Alοtek.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις