Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΩΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΩΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

219 προβολές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας με τη μίσθωση χώρων η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Στη μίσθωση χώρων είναι διατεθειμένη να προχωρήσει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη νοσηλεία ελαφρώς ασθενούντων ή την απομόνωση ασυμπτωματικών ασθενών, προκειμένου να συνδράμει τις δομές Υγείας.

Tο καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργείο Υγείας και τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων Αιγαίου, ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γ. Χατζημάρκος, σχετικά με την πρόθεση της Περιφέρειας να στηρίξει τις δομές Υγείας στη μάχη για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, μέσω και της μίσθωσης χώρων (π.χ. ξενοδοχείων) είτε για τη νοσηλεία ελαφρά νοσούντων είτε για την απομόνωση ασυμπτωματικών ασθενών.

Η προσπάθεια της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου να συνδράμει το έργο των δομών Υγείας στην αντιμετώπιση της παρούσης κρίσης υγείας είναι συνεχής και μετά την διάθεση πόρων για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων υλικών, προχώρησε και στη γνωστοποίηση στο Υπουργείο Υγείας της διάθεσης οικονομικών πόρων από πλευράς της Περιφέρειας για τη μίσθωση χώρων (π.χ. ξενοδοχείων) για τη νοσηλεία ελαφρά νοσούντων ή την απομόνωση ασυμπτωματικών ασθενών, στην περίπτωση φυσικά που οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές το υποδείξουν.

Το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις