Αρχική Νέα Ελλάδας Στα χρώματα της Ουκρανίας το σιντριβάνι της Ομόνοιας και το Προεδρικό Μέγαρο – ΦΩΤΟ

Στα χρώματα της Ουκρανίας το σιντριβάνι της Ομόνοιας και το Προεδρικό Μέγαρο – ΦΩΤΟ

από 12nisospress
151 προβολές

Στα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας, σε μπλε και κίτρινο, φωταγωγήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας το σιντριβάνι της Ομόνοιας και το Προεδρικό Μέγαρο.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Ευρώπης και ως ένδειξη συμπαράστασης στην Ουκρανία που πολεμάει και αντιστέκεται, ο Δήμος Αθηναίων φωταγώγησε το σιντριβάνι της Ομόνοιας με τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας.

Ομόνοια σιντριβάνι ΟυκρανίαΟμόνοια σιντριβάνι ΟυκρανίαΟμόνοια σιντριβάνι ΟυκρανίαΟμόνοια σιντριβάνι ΟυκρανίαΟμόνοια σιντριβάνι ΟυκρανίαΟμόνοια σιντριβάνι ΟυκρανίαΟμόνοια σιντριβάνι Ουκρανία

Στα χρώματα της Ουκρανίας το Προεδρικό Μέγαρο

«Η φωταγώγηση αποτελεί ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον ουκρανικό λαό, που αγωνίζεται για την ελευθερία, την ανεξαρτησία, το κράτος δικαίου και το δικαίωμα για αυτοδιάθεση, τις θεμελιώδεις αξίες του πολιτισμού μας» σημειώνει σε ανακοίνωση η Προεδρία της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της Ημέρας της Ευρώπης.

Προεδρικό Μέγαρο Ουκρανία

Προεδρικό Μέγαρο Ουκρανία

Προεδρικό Μέγαρο Ουκρανία

Προεδρικό Μέγαρο Ουκρανία

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις