Αρχική Νέα Ελλάδας Σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σαλόνι σας;

Σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σαλόνι σας;

από 12nisospress
121 προβολές

Εάν σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σαλόνι σας, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Θα ταιριάζει το χρώμα του καναπέ σας;

Πώς θα τακτοποιήσετε τα έπιπλά σας; Θέλετε να αντικαταστήσετε τη μοκέτα σας ή να επιλέξετε σκληρό ξύλο;

 

Αλλά πριν καν φτάσετε σε αυτά τα πράγματα, υπάρχουν ορισμένα βασικά στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν ανακαινίζετε ένα σαλόνι.

 

Θα πρέπει να ξεκινήσετε σημειώνοντας τι υπάρχει στον σημερινό σας χώρο – τόσο το καλό όσο και το κακό. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να διορθωθεί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Εάν υπάρχει κάτι που λείπει από το χώρο σας, όπως έργα τέχνης ή φυτά, τώρα είναι η ώρα να ενσωματώσετε αυτά τα στοιχεία στο σχέδιο σχεδιασμού σας.

 

Σκεφτείτε πόσο χρόνο και χρήμα θέλετε να ξοδέψετε για το έργο πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε ανακαίνιση. Μπορεί να επιλέξετε να κάνετε κάποια πράγματα μόνοι σας ή να προσλάβετε κάποιον άλλον για ορισμένες εργασίες προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα ή να βεβαιωθείτε ότι θα γίνουν σωστά.

 

Όταν αναδιαμορφώνετε το σαλόνι σας, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Μπορείτε να κάνετε μια μικρή αλλαγή που κάνει μεγάλη διαφορά.

 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι το χαλί. Το χαλί πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να μην είναι φθαρμένο ή λεκιασμένο. Αν έχετε χαλί, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρό και χωρίς λεκέδες. Εάν έχετε πλακάκια στο πάτωμα, βεβαιωθείτε ότι είναι και αυτά σε καλή κατάσταση. Μπορείτε να προσθέσετε διαφορετική αίσθηση στον χώρο επιλέγοντάς πολύχρωμα χαλιά https://my-carpet.gr/product-category/xalia-carpets/ ή χαλιά Shaggy https://my-carpet.gr/product-category/xalia-carpets/xalia-sagki/ .

 

Ένα δεύτερο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι τα έπιπλα στο σαλόνι σας. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα έπιπλα ταιριάζουν σωστά και είναι αρκετά άνετα για όλους όσους θα τα χρησιμοποιούν. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ζημιά σε κάποιο από τα κομμάτια των επίπλων, αντικαταστήστε τα με καινούργια πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση του σαλονιού σας.

 

Θα πρέπει επίσης να αφαιρέσετε όλα τα παλιά διακοσμητικά από το σαλόνι σας και να τα αντικαταστήσετε με καινούργια, ώστε όλα να φαίνονται καλύτερα από πριν όταν έρχονται καλεσμένοι για δείπνο ή άλλες εκδηλώσεις.

 

Το σαλόνι είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας. Είναι το κέντρο του σπιτιού σας, οπότε θέλετε να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και το στυλ σας!

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις