Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΛειψοί Συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου των Λειψών από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου των Λειψών από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

45 προβολές

Ρόδος, 19 Νοεμβρίου 2020

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συντήρηση του δημοτικού οδικού δικτύου των Λειψών από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Τη σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης   μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Λειψών ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της ΠΝΑΙ, βάσει της οποίας η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει και θα υλοποιήσει το έργο «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Λειψών», προϋπολογισμού 440.000,00 ευρώ.

Με την Διαβαθμιδική Σύμβαση, στο πλαίσιο της υποστηρικτικής λειτουργίας της Περιφέρειας προς τους Δήμους της περιοχής ευθύνης της, ο Δήμος Λειψών παραχωρεί προς την Περιφέρεια την αρμοδιότητα υλοποίησης του εν λόγω έργου, που  έχει στόχο την αναβάθμιση  της ασφάλειας του δημοτικού οδικού δικτύου και την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες, όπου η διέλευσή τους γίνεται από δύσκολη έως αδύνατη.

Θα εκτελεστούν εργασίες διαμόρφωσης και τσιμεντόστρωσης των παρακάτω δρόμων:

Δρόμος από ιδιοκτησία Γιώργου Κραμβουσανού έως ιδιοκτησία Αμερικάνας
Δρόμος προς Νεκροταφείο
Δρόμος Ευαγγελίστρια – Ελεούσα
Δρόμος από αντλιοστάσιο Λεμονούς έως Άγιο Νεκτάριο
Δρόμος Άγιος Ισίδωρος – Δημοτικό Σχολείο
Δρόμος Μελίσσια – Κατήφορος
Δρόμος προς Παντελοχώρι
Δρόμος προς Πατέλλα και
Δρόμος προς θέση Βαρδιάνου

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 440.000,00 ευρώ και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η διάρκεια της Προγραμματικής Σύμβασης είναι από την ημερομηνία υπογραφής της από τα συμβαλλόμενα μέρη, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις