Αρχική Νέα Κόσμου Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ …. Αμ δεεεεε – 11η Νοεμβρίου η μέρα των χωρισμένων ατόμων

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ …. Αμ δεεεεε – 11η Νοεμβρίου η μέρα των χωρισμένων ατόμων

98 προβολές

Για πολλούς ήταν άδικο να γιορτάζουν μόνο οι ερωτευμένοι και οι διπλοί του Αγίου Βαλεντίνου.

Η αγορά είδε σε αυτό μια μεγάλη ευκαιρία και ορίστε: για πρώτη φορά στη Ελλάδα, οι εργένηδες έχουν την δική τους ημέρα που είναι σήμερα.

 

Η 11η Νοεμβρίου είναι η Single’s day – μια ανεπίσημη γιορτή που ξεκίνησε από την Κίνα αλλά εξαπλώθηκε ταχύτατα καθώς υπήρχε τεράστιο κοινό.

Όπως και του Αγίου Βαλεντίνου, είναι και μία πολύ καλή ευκαιρία να «κινηθεί χρήμα» καθώς είναι και περίοδο αγορών για όσους δεν έχουν ταίρι.

Συνήθως αυτή τη μέρα, οι εργένηδες απολαμβάνουν τον εαυτό τους και περιποιούνται τον εαυτό τους με δώρα, εκλεκτά γεύματα ή μια βραδινή έξοδο.

 

Φέτος, πολλές εταιρίες στην ελληνική αγορά τιμούν την anti-Valentine γιορτή με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 80%. Μάλιστα, στο εξωτερικό ο τζίρος από τις πωλήσεις της Single’s Day λέγεται ότι είναι ακόμη μεγαλύτερος από τις εκπτώσεις της Black Friday.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις