Αρχική Web TV Συνέντευξη του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια την πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 20:00

Συνέντευξη του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια την πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 20:00

126 προβολές
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΛΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 ΚΑΙ ΏΡΑ 20:00
Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει ο Δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 για όλα τα μείζονα θέματα που αφορούν το νησί μας.
Η συνέντευξη θα προβληθεί live στο facebook από τη προσωπική σελίδα του Δημάρχου (ΚΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Δήμαρχος Λέρου) δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον πολίτη επιθυμεί να θέσει την ερώτηση και να λάβει την απάντηση του ζωντανά από τον κ. Δήμαρχο.
Επίσης, θα ακούγεται απευθείας από το ΡΑΔΙΟ ΛΕΡΟΣ όπου θα μπορείτε να καλείτε στο 2247023255 να θέσετε τις ερωτήσεις σας και τέλος πατώντας στο παρακάτω link θα παρακολουθείτε ζωντανά στη σελίδα του YouTube :
Όσοι επιθυμούν μπορούν να στέλνουν τις ερωτήσεις τους από σήμερα, σε προσωπικό μήνυμα στο messenger «Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας», στο Instagram “koliasmixalis” και θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις