Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον , κ. Sathana Kashemsanta Na Ayudhya και το επιτελείο του.

Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον , κ. Sathana Kashemsanta Na Ayudhya και το επιτελείο του.

από 12nisospress
33 προβολές

ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ)

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΑΝ. ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ν.Δ.

 

 

 

Ρόδος, 20 Ιουνίου 2024

 

Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Πρέσβη της Ταϋλάνδης στην Ελλάδα, κ. Sathana Kashemsanta Na Ayudhya και το επιτελείο του.

 

Ως Προεδρεύουσα Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ταϋλάνδης συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή, η Μίκα Ιατρίδη με το επιτελείο της Πρεσβείας της συγκεκριμένης χώρας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της Ταϋλάνδης, ο Πρέσβης, κ. Sathana Kashemsanta Na Ayudhya, o Επιτετραμμένος Πρεσβείας κ. Pornsith Pibulnakarintr, η Σύμβουλος Πρεσβείας κα Kesarin Phanarangsan και η υπεύθυνη Πολιτικών και Οικονομικών Υποθέσεων, κα Vasini Oungksoukan και από την Ελλάδα ο Γραμματέας της Ομάδας Φιλίας, Ιωάννης Γιώργος, Βουλευτής Χαλκιδικής.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Μίκα Ιατρίδη ευχαρίστησε τον Πρέσβη για τη θετική ψήφο της Ταϋλάνδης στην υποψηφιότητα της Ελλάδας για την εκλογή της ως μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και σημείωσε τη μακρά παράδοση καλών σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών, εδώ και σχεδόν εβδομήντα χρόνια.

 

Στη συνέχεια, η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., επισήμανε ότι υπάρχουν πάντα περιθώρια ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας μέσω της ανάπτυξης των οικονομικών σχέσεων και της πολιτιστικής συνεργασίας. Αυτή η ανάπτυξη, ανέφερε η Μίκα Ιατρίδη, θα μπορούσε να προωθηθεί σε επιλεγμένους τομείς όπως η εκπαίδευση, η τεχνολογία, η αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, οι θαλάσσιες μεταφορές, ο τουρισμός και ο πολιτισμός.

 

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης διερευνήθηκε με τον Πρέσβη της Ταϋλάνδης η δυνατότητα για νέες συναντήσεις στη βάση συγκεκριμένων θεματικών ενοτήτων.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις