Αρχική upro Συνάντηση της δημάρχου Τήλου με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Συνάντηση της δημάρχου Τήλου με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

από 12nisospress
214 προβολές

Με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας συναντήθηκε σήμερα η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά-Αλειφέρη, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε η ανάγκη διατήρησης του Μεταφορικού Ισοδύναμου, και η επέκταση του εμπορικού λιμένα του νησιού.

Ειδικότερα η κ. Καμμά σε ανάρτησή της αναφέρει:

“Συναντήσεις σήμερα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας. Συζητήθηκαν θέματα ακτοπλοϊκής αναβάθμισης του νησιού μας, το μεταφορικό ισοδύναμο και την ανάγκη διατήρησης του, το κόστος ακτοπλοικής μετάβασης στα νησιά μας και βέβαια την μελέτη για την επέκταση του τουριστικού καταφύγιό μας στα Λιβάδια μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης της από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Συζητήθηκε τέλος και η ανάγκη επέκτασης του εμπορικού λιμανιού μας καθώς και οι διαδικασίες για νομιμοποίηση των δύο επιπλέον αλιευτικών μας λιμανιών. Χαιρόμαστε που τόσο ο Υπουργός κος Βαρβιτσιώτης όσο και ο Υφυπουργός κος Παππάς, είναι πάντα διαθέσιμοι, ακούνε και προσπαθούν να βρίσκουν λύσεις για τα νησιά μας.”

 

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις