Αρχική Νέα Ελλάδας Σεβασμός στους φύλακες του Αιγαίου κύριε Σαντορινιέ

Σεβασμός στους φύλακες του Αιγαίου κύριε Σαντορινιέ

από 12nisospress
228 προβολές

Με μια ιδιαίτερα επιθετική γλώσσα απαντά ο Τσατσουλής Αθανάσιος, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, στη δήλωση του πρώην υφυπουργού Ναυτιλίας Νεκτάριου Σαντορινιού, με την οοία ζητεί να ελεγχθούν οι πληροφορίες που θέλουν σε κάποια περιστατικά το Λιμενικό Σώμα να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό κατά σκαφών που μετέφεραν μετανάστες.

Η συγκεκριμένη δήλωση έχει ως εξής:

«Ο «περάστε σκουπίστε τελειώσατε» ως Υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, αφού το μόνο που έκανε κατά την διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Ναυτιλίας, ήταν να υπογράφει ρουσφετολογικές αποσπάσεις Λιμενικών από τις υποστελεχωμένες Υπηρεσίες Δωδεκανήσων και των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου προς τις Υπηρεσίες του Κέντρου και προς άλλες υπερστελεχωμένες Υπηρεσίες, είχε το θράσος χθες με μία απαράδεκτη δήλωση, να επιτίθεται κατά των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και να τα εγκαλεί για βιαιότητα!!!

Στελέχη του Λιμενικού τα οποία (όπως ο ίδιος λόγω της ιδιότητάς του στο Υπουργείο γνωρίζει καλά) με κίνδυνο της ζωής τους, φυλάσσουν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας αλλά και έχουν διασώσει και εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες.

Σεβασμός στους Φύλακες του Αιγαίου, κύριε Σαντορινιέ!!!»

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις