Αρχική Νέα Λέρου Καταγγελίες και στάση εργασίας από τους υπαλλήλους της Γραμματείας των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Λέρου – Η ανακοίνωση του αρμόδιου υπαλλήλου

Καταγγελίες και στάση εργασίας από τους υπαλλήλους της Γραμματείας των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Λέρου – Η ανακοίνωση του αρμόδιου υπαλλήλου

από 12nisospress
323 προβολές

Καταγγελίες και στάση εργασίας από τους υπαλλήλους της Γραμματείας των Εξωτερικών Ιατρείων του Νοσοκομείου Λέρου.

Συγκεκριμένα την ανακοίνωση μας κοινοποίησε ο κ. Κων. Καλογερόπουλος προς δημοσίευση, αφήνοντας μάλιστα αιχμές προς τον Διορισμένο Διοικητικό Διευθυντή για αδιαφορία προκειμένου να καλυφθούν κενές θέσεις εργασίας.   

Η ανακοίνωση του κ. Καλογερόπουλου : 

Καλησπέρα σας. Απευθύνομαι προς την Διοίκηση του ΓΝΚΘΚΥΛΕΡΟΥ.

Κατοπιν αλλεπάλληλων εγγράφων τηλεφωνικών κ προσωπικών Ενημερώσεων για την έλλειψη προσωπικού της Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων (Ραντεβού) . Σας κάνω γνωστό ότι ως απλός Υπάλληλος σε Αυτό το Γραφείο οτι την ΠΈΜΠΤΗ 13-06- 2024 Θα πραγματοποιηθεί Στάση Εργασίας ως διαμαρτυρία για την Αδιαφορία όλων των Υπηρεσιακών Παραγόντων για την κάλυψη κενών θέσεων Εργασίας.

Ξέρω Κάποιοι θα μου πουν ότι εδώ κ μήνες δεν έχουμε ΔΙΟΙΚΗΤΗ .

Ναι Αλλά έχουμε Διορισμένο Διοικητικό Διευθυντή ο οποίος έχεις κάθε Νόμιμο Δικαίωμα να κάνει Ανακατανομή Προσωπικού για να καλύψει τις Ανάγκες Αυτουργίας τμημάτων πρώτης Γραμμής όπως το δικό μας που Εξυπηρετεί ΠΟΛΊΤΕΣ, το οποίο ανήκει στον Τομέα Ευθύνης του.

Συγνώμη από όλους εσάς που θα θέλετε εκείνη την ημέρα να εξυπηρετηθείτε  αλλά δεν θα μπορέσετε .

Νομίζω πως όλοι όσοι κλείνουν ΡΑΝΤΕΒΟΎ ότι εμείς πάντα προσπαθούμε να τους εξυπηρετήσουμε στο Μέγιστο σύμφωνα πάντα με τα μέσα που μας παρέχουν οι ΔΙΟΙΚΟΎΝΤΕΣ.

Τέλος την ΠΕΜΠΤΗ 13-06-2024 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΏΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ (ΡΑΝΤΕΒΟΎ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΤΆΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ κ την Ευθύνη την έχει εξολοκλήρου κ μόνο η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ για την αδιαφορία της προς όλους εσάς που αξίζετε καλύτερη παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις