Αρχική Νέα Λέρου ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

από 12nisospress
364 προβολές

 

Την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καστής είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με το διοικητή του νοσοκομείου Λέρου κ. Στασινόπουλο Βασίλειο, με Ιατρούς και τον Διευθυντή του Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Ταχλιαμπούρη Νικήτα, με τον υπεύθυνο ιατρό του ΕΟΔΥ κ. Ευάγγελο Μαρκάκη, καθώς και με στελέχη του Νοσηλευτικού Προσωπικού, προκειμένου να ενημερωθούν για το επίπεδο ετοιμότητας του νοσηλευτικού ιδρύματος έναντι του κορωνοϊού Covid – 19.

Αφορμή για τη συνάντηση ήταν η λήψη προληπτικών μέτρων από το Δήμο Λέρου και το Νοσοκομείο αναφορικά με το ενδεχόμενο παρουσίασης περιστατικού και του κινδύνου έξαρσης του Covid – 19.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο Δημάρχου με τον υπεύθυνο Ιατρό Εργασίας του Δήμου κ. Αθηναγόρα Μαυρίδη και τη Νοσηλεύτρια κα Κιαουρτζή Ελπίδα, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μεραμπελιώτη Βασίλειου και τον υπεύθυνο τεχνικών υπηρεσιών κ. Ελένη Μιχάλη, προκειμένου να προγραμματιστεί ο συντονισμός της ενημέρωσης των εργαζομένων του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή Λέρου με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ψυχραιμία και πάνω από όλα με τη λήψη των ενδεδειγμένων μέτρων και την σωστή ενημέρωση θα αντιμετωπίσει αυτό το έκτακτο γεγονός που δεν αφορά μόνο το νησί και τη χώρα μας, αλλά ολόκληρη την παγκόσμια κοινότητα.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις