Αρχική Θρησκεία Σε κλίμα συγκίνησης ο Πατέρας Μάξιμος αποχώρησε από τους Αγίους Τεσσαράκοντα – Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Λέρου

Σε κλίμα συγκίνησης ο Πατέρας Μάξιμος αποχώρησε από τους Αγίους Τεσσαράκοντα – Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Λέρου

538 προβολές
Θεία Λειτουργία Χοροστατούντος του Επισκόπου Στρατονικείας Κ.Στεφάνου, του Ιερού Κλήρου, των Ιεροψαλτών αλλά και πλήθους πιστών.
Σε κλίμα συγκίνησης ο Πατέρας Μάξιμος αποχώρησε απο την Ενορία τού, παραχωρώντας τα καθήκοντα του Προϊσταμένου στον Πατέρα Σεβαστιανό.
Ο Δήμαρχος Λέρου αποχαιρετώντας τον Πατέρα Μάξιμο τόνισε: Πατέρα Μάξιμε υπηρέτησες την εκκλησία επί έξι δεκαετίες μεταφέροντας τον Ιερό λόγο του Θεου με τον ευθύ, στιβαρό σου λόγο και χαρακτήρα, φροντίζοντας με σπουδή και στοργή το ποίμνιο σου και τους ενορίτες σου, σε όλα τα Ιερά Μυστήρια, είτε χαράς είτε λύπης.
Σε ευχαριστώ εγώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Λεριακού Λαού για το διακριτικό άλλα πλούσιο κοινωνικό σου έργο .
Εύχομαι από καρδιάς, υγεία και Μακροημέρευση σε εσένα, την Πρεσβυτέρα σου και την Οικογένεια σου.
Ο Πατέρας Σεβαστιανός είμαι σίγουρος οτι θα συνεχίσει το πλούσιο Ιερό έργο σου, καθοδηγούμενος απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ.Παΐσιο και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ.Στέφανο .

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις