Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Σαντορινιός για εμβολισμό σκάφους: Προκλητική, επικίνδυνη και σκόπιμη ενέργεια της Τουρκίας

Σαντορινιός για εμβολισμό σκάφους: Προκλητική, επικίνδυνη και σκόπιμη ενέργεια της Τουρκίας

από 12nisospress
258 προβολές

Τον εμβολισμό σκάφους από τουρκική ακταιωρό σχολιάζει με σημερινή του δήλωση ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός.

«Το σημερινό περιστατικό σύγκρουσης σκάφους ΛΣ-ΕΛΑΚΤ με τουρκική ακταιωρό αποτελεί μια προκλητική, επικίνδυνη και σκόπιμη ενέργεια της Τουρκίας που είχε σαφή σκοπό τον εμβολισμό του ελληνικού σκάφους», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση εκφράζοντας την ελπίδα «όλα τα στελέχη που επέβαιναν στο σκάφος και απέδειξαν, για μια ακόμη φορά, θάρρος, δεινή επιχειρησιακή ικανότητα και υψηλό φρόνιμα, να είναι καλά στην υγεία τους».

«Το Λιμενικό Σώμα, στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης των ελληνικών θαλασσών, έχει τη γνώση και την εμπειρία να ξεπερνά τις προκλήσεις και να υπηρετεί με ήθος και αφοσίωση το σκοπό της διαφύλαξης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», προσθέτει, τονίζοντας ότι «αυτές τις ώρες χρειάζεται ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ηρεμία».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις