Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Σάββας Καραταπάνης: Προέχει στις Λαϊκές Αγορές η ασφάλεια των πολιτών

Σάββας Καραταπάνης: Προέχει στις Λαϊκές Αγορές η ασφάλεια των πολιτών

206 προβολές

Tις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί αλλά και την κατάσταση που αντιμετωπίζει σε ό,τι έχει να κάνει με τις αρμοδιότητες με τις οποίες είναι επιφορτισμένος, περιγράφει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος κ. Σάββας Καραταπάνης.

«Ο Δήμος Ρόδου παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, εξακολουθεί να λειτουργεί», δηλώνει στη «Ροδιακή» ίδιος. Αναλυτικά:

Για τις άδειες εμπορίου
Ως γνωστόν, τέτοια εποχή ξεκινούσαν οι διαδικασίες για τη χορήγηση αδειών εμπορίου σε μικροπωλητές κτλ. Όπως είναι φυσικό λοιπόν, από τη μια οι απαγορεύσεις και από την άλλη η αβεβαιότητα για το πότε θα ξεκινήσει η σεζόν, έφεραν την πτώση της ζήτησης.
Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι οι υπηρεσίες σταματούν να λειτουργούν αφού εξακολουθούν να βρίσκονται στις επάλξεις για να ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους τι πρέπει να κάνουν και δη αυτή την περίοδο.

Για τις Λαϊκές Αγορές
«Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση», λέει ο κ. Καραταπάνης για τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών αφού προέχει η ασφάλεια των πολιτών και η προστασία της δημόσιας υγείας.
Οι περιορισμοί, όμως, αυτοί έχουν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενδιαφέρον για άδειες.

Για το κυνοκομείο
Στις αρμοδιότητες του κ. Καραταπάνη είναι και η λειτουργία του δημοτικού κυνοκομείου για το οποίο, όπως λέει, δεν έχουν σταματήσει οι προσπάθειες ώστε να είναι ομαλή η τροφοδοσία κάλυψης των αναγκών σίτισης και περίθαλψης των ζώων που φιλοξενούνται εκεί.

 

ΠΗΓΗ : www.rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις