Αρχική Νέα Κόσμου Ρώμη: Φρίκη με εκατοντάδες πουλιά νεκρά στους δρόμους της Αιώνιας Πόλης – ΒΙΝΤΕΟ

Ρώμη: Φρίκη με εκατοντάδες πουλιά νεκρά στους δρόμους της Αιώνιας Πόλης – ΒΙΝΤΕΟ

226 προβολές

Εκατοντάδες πουλιά έπεσαν νεκρά στους δρόμους της Ρώμης, με τις ομάδες δικαιωμάτων για τα ζώα να κάνουν λόγο για σφαγή. Αιτία φέρεται να είναι τα βεγγαλικά που γέμισαν τον ουρανό της “Αιώνιας Πόλης”, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό για την Προστασία των Ζώων (OIPA) που επεσήμανε ότι οι εικόνες των νεκρών πτηνών στους δρόμους κοντά στον κεντρικό σταθμό της Ρώμης σχετίζονται με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα στη δασώδη περιοχή όπου πολλά πουλιά έχουν τις φωλιές τους. “Μπορεί να πέθαναν από φόβο. Μπορεί να πέταξαν ψηλά και να συγκρούστηκαν μεταξύ τους ή να χτύπησαν σε τζάμια ή σε γραμμή ηλεκτροδότησης. Ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί να πέθαναν από έμφραγμα” είπε η εκπρόσωπος του οργανισμού.

Τα πυροτεχνήματα κάθε χρόνο αναστατώνουν και τραυματίζουν τόσο τα άγρια όσο και τα κατοικίδια ζώα. Και ο ασυνήθιστα υψηλός αριθμός θανάτων των πτηνών ήρθε παρά την απαγόρευση στην πόλη της Ρώμης των ιδιωτικών πυροτεχνημάτων, κάτι που αγνοήθηκε. και την απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω περιορισμών του κορονοϊού.

 

ΠΗΓΗ : enikos.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις