Αρχική Νέα Δωδεκανήσου ΡΟΔΟΣ : Εντυπωσίασε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου!

ΡΟΔΟΣ : Εντυπωσίασε η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου!

69 προβολές

Τόσο ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης, όσο και ο υφυπουργός κ. Θεόδωρος Λιβάνιος,  κατά τη χθεσινή σύσκεψη στο Δημαρχείο της Ρόδου, δεν έκρυψαν την έκπληξή τους για τα συστήματα και τον εξοπλισμό που είδαν και φάνηκε να εντυπωσιάστηκαν. 

Είναι γνωστό ότι η αίθουσα του δ.σ. Ρόδου έχει εξοπλιστεί με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ήχου, βίντεο και μικροφωνικής.

«Είστε πολύ…digital. Έχω ενθουσιαστεί!», είπε ο κ. Πιερρακάκης στον δήμαρχο, κ. Αντώνη Καμπουράκη, βλέποντας τις οθόνες αλλά  και παντού την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας, όπως σημείωσε.

«Η αίθουσα του δ.σ. είναι από τις καλύτερες που έχω δει στην Ελλάδα και έχω δει πολλές!», είπε κατά την τοποθέτησή του και ο κ. Λιβάνιος.

Και φυσικά, τόσο ο δήμαρχος όσο και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής που εμπλέκονται στον τομέα αυτό, δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τη δουλειά που έχει γίνει.

Κυρ. Π.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις