Αρχική Νέα Ελλάδας Qatar Gate: Παραμένει στη φυλακή η Εύα Καϊλή

Qatar Gate: Παραμένει στη φυλακή η Εύα Καϊλή

75 προβολές

Παραμένει στη φυλακή η Εύα Καϊλή. Το προδικαστικό συμβούλιο αποφάσισε την παράταση της κράτησής της στις φυλακές του Χάρεν. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εισαγγελίας, η Εύα Καϊλή έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής εντός 24 ωρών. Αν το κάνει αυτό, θα εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου μέσα σε διάστημα 15 ημερών.

«Στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, η Ε.Κ. εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του Πρωτοδικείου στις Βρυξέλλες.

Με απόφασή του σήμερα το πρωί, το προδικαστικό τμήμα επιβεβαίωσε την προφυλάκιση της Ε.Κ. Εάν ασκήσει έφεση κατά αυτής της απόφασης εντός 24 ωρών, θα εμφανιστεί ενώπιον του Εφετείου εντός 15 ημερών», σημειώνεται στην ανακοίνωση, στην οποία για ακόμη μια φορά αναφέρονται μόνο τα αρχικά της Εύας Καϊλή και όχι ολόκληρο το όνομά της.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις