Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Ψήφισμα του Δήμου Πάτμου μετά την εκδήλωση κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί – Ζητούν την αποστολή κλιμακίου του ΕΟΔΥ

Ψήφισμα του Δήμου Πάτμου μετά την εκδήλωση κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί – Ζητούν την αποστολή κλιμακίου του ΕΟΔΥ

192 προβολές

Συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα το Δημοτικό Συμβούλιο Πάτμου, μετά την εκδήλωση κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί!

Δείτε το ψήφισμα που ελήφθη ομόφωνα.

Η εισήγηση του Δημάρχου κ. Λευτέρη Πέντε

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

μας και ιδιαίτερα μετά το σημερινό κρούσμα σε δημόσια υπηρεσία,  όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί απόλυτη ψυχραιμία και μεγάλη προσοχή ατομικά από τον καθένα μας ώστε να αποφύγουμε να ασθενήσουμε οι ίδιοι ή οι οικείοι μας αλλά και συλλογικά,  για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

Εξαιτίας των κρουσμάτων υπάρχει μεγάλη ανησυχία,  αγωνία,  και φόβος στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού για την εξάπλωση του ιού, συναισθήματα τα οποία εκφράζουν προς τη δημοτική αρχή και ζητούν απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι.

Στο πλαίσιο της διαχείρισης της κατάστασης από το Δήμο Πάτμου,  θεωρώ ότι πρέπει το δημοτικό συμβούλιο με ψήφισμα του να κάνει έκκληση προς τον Ε.Ο.Δ.Υ. για την άμεση αποστολή στο νησί μας κλιμακίου για την ιχνηλάτηση επαφών των κρουσμάτων και για τη λήψη δειγμάτων από δημόσιες υπηρεσίες και άλλους φορείς  όπου υπάρχει συγκέντρωση πολλών ατόμων.

Να ενημερώσουμε ότι εστάλησαν από τη διεύθυνση αστυνομίας Κω δέκα άτομα προς αντικατάσταση του προσωπικού και ότι το κρούσμα ήταν το ένα από τα δύο που καταγράφηκαν πρόσφατα στη Δωδεκάνησο.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις