Αρχική Νέα Λέρου Πρωτιά του Λιμενικού Ταμείου Λέρου στην έγκριση και εφαρμογή του νέου συστήματος Schengen

Πρωτιά του Λιμενικού Ταμείου Λέρου στην έγκριση και εφαρμογή του νέου συστήματος Schengen

από 12nisospress
275 προβολές

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέρου (ΔΛΤ Λέρου) υπέβαλε στη Διεύθυνση Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, πλήρη φάκελο έγκρισης των απαιτούμενων υποδομών και διαδικασιών για ψ (Σ.Ε.Ε.) στο θαλάσσιο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης (ΣΣΔ) (Πύλη Εισόδου) της Αγίας Μαρίνας Λέρου.

Το ΔΛΤ Λέρου είναι ο πρώτος από τους 61 πανελλαδικά  Φορείς Διοίκησης και Εκμετάλλευσης θαλάσσιων ΣΣΔ που υποβάλει πλήρη φάκελο έγκρισης των ψ με τη βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων Ασφαλείας της NEXT PLUS που υποστηρίζουν το ΔΛΤ Λέρου στα θέματα του Κώδικα ISP και της εφαρμογής του Κεκτημένου Schengen στη Λέρο.

Στα πλαίσια δε της βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών, εν όψει και των προοπτικών φιλοξενίας μικρών Κρουαζιερόπλοιων υψηλής ποιότητας (5 & 6 αστέρων), το ΔΛΤ Λέρου σε συνεργασία με το Δήμο Λέρου επεξεργάζονται σχέδια πλήρους ανάπλασης και τουριστικής αναβάθμισης της Αγίας Μαρίνας ώστε να καταστεί ένας γραφικός και παραδοσιακός τουριστικός προορισμός υψηλών αξιώσεων συμβάλλοντας στην περεταίρω ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις