Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Πρόσκληση σε επιχειρήσεις για το πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ»

Πρόσκληση σε επιχειρήσεις για το πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ»

162 προβολές

Κάλεσμα στις επιχειρήσεις των νησιών μας που επλήγησαν από την πανδημία, να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ» ώστε να τύχουν χρηματοδοτικής στήριξης απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Γιάννης Φλεβάρης.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει, η ανταπόκριση και η συμμετοχή είναι μεγάλη καθώς μεγάλος αριθμός μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων δοκιμάστηκαν από τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κοροωνοϊού και κατέγραψαν τεράστιες απώλειες στα έσοδά τους λόγω της μείωσης του αριθμού των τουριστών φέτος.

Ειδικότερα, ο κ. Φλεβάρης δήλωσε τα εξής: «Ο τομέας της επιχειρηματικότητας στο Νότιο Αιγαίου και ειδικά των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αυτές τις μέρες δείχνει μία πολύ μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΝΗΣΙδΑ».

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με δράσεις και ενέργειες του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου ανοίγοντας από τις 21 Οκτωβρίου την πλατφόρμα. εμείς ως τομέας επιχειρηματικότητας Δωδεκανήσου θέλουμε να καλέσουμε όσους έχουν τη δυνατότητα υπαγωγής στο πρόγραμμα αυτό, τις επιχειρήσεις που δοκιμάστηκαν και λύγισαν από την πανδημία να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή γιατί η στήριξη που μπορεί να πάρουν είναι σημαντική τώρα που όλος ο εμπορικός κόσμος έχει δοκιμαστεί σκληρά από τον κορωνοϊό. Ας αναζητήσουν λοιπόν το πρόγραμμα και όσοι δικαιούνται να ενταχθούν».

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις