Αρχική Θρησκεία Προσκυνητάρι της Παναγίας αφιερωμένο στις Ένοπλες Δυνάμεις τοποθέτησαν κάτοικοι της Λέρου

Προσκυνητάρι της Παναγίας αφιερωμένο στις Ένοπλες Δυνάμεις τοποθέτησαν κάτοικοι της Λέρου

από 12nisospress
371 προβολές

Στις 17 Μαρτίου κάτοικοι του νησιού της Λέρου ως φόρο τιμής στις Ένοπλες Δυνάμεις του τόπου μας , τοποθέτησαν προσκυνητάρι της Παναγίας έξω από την Λέσχη Εθνοφυλακής του 588 ΤΕ στην περιοχή του Λακκιού.

Το προσκυνητάρι είναι δωρεά πολιτών του νησιού .

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος που ήταν ένας από αυτούς που συμμετείχαν δήλωσε :

<< Πριν από λίγα λεπτά και μετά από απόφαση 40 και πλέον πολιτών του νησιού οι οποίοι υπογράφουν και εγγράφως την συγκεκριμένη απόφαση,   τοποθετήσαμε προσκυνητάρι έξω από από τη Λέσχη Εθνοφυλακής στην περιοχή του Λακκιού .

Το προσκυνητάρι αυτό αγοραστικέ με δωρεές συμπατριωτών μας και είναι αφιερωμένο στην Παναγία μας και θα γιορτάζει 21 Νοεμβρίου , ημέρα που γιορτάζουν οι Ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας. Θα υπάρχει εκεί  έξω από την λέσχη των Ε.Δ να  φυλάει όλα τα στελέχη μας ως ελάχιστο φόρο τιμής από αυτόν τόν τόπο!!!

Άποψη μου είναι ότι η εκκλησία μας και τα ιερά και όσια υπάρχουν μόνο για να μας ενώνουν και όχι για να γίνονται η αιτία  αντιπαραθέσεων.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους έκαναν την δωρεά και σε όσους το τοποθετήσαμε>>.

Να σημειωθεί ότι το προσκυνητάρι αυτό θα γιορτάζει 21 Νοεμβρίου , ημέρα του γιορτάζουν οι Ε.Δ.

 

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις