Αρχική Νέα Δωδεκανήσου Προσφορά δώρων στην 95 ΑΔΤΕ από την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού

Προσφορά δώρων στην 95 ΑΔΤΕ από την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού

199 προβολές

Την 31 Δεκεμβρίου 2020, το Τοπικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παράρτημα Δωδεκάνησου, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, επισκέφτηκε την έδρα της 95 ΑΔΤΕ, για ανταλλαγή ευχών με τον Διοικητή Υποστράτηγο κ. Δημήτριο Χούπη και το προσωπικό του Επιτελείου  της ΑΔΤΕ. 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης η Ε.Α.Α.Σ., προσέφερε αριθμό δώρων (διάφορα εργαλεία και οικιακές συσκευές), τα οποία προορίζονται να  καλύψουν ανάγκες της Διοίκησης Αμύνης της Νήσου Μεγίστης.  Ο Διοικητής της ΑΔΤΕ ευχαρίστησε τα μελή του Τοπικού Συμβουλίου για την ευγενική προσφορά των δώρων.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Σ. ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά  και καλή επιτυχία στην σημαντική εθνική αποστολή που εκτελεί  η 95 ΑΔΤΕ και τα υπό αυτήν Συγκροτήματα και Μονάδες, δηλώνοντας ότι τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ. θα είναι αρωγοί και θα υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις, όταν ζητηθεί, το έργο και τις προσπάθειές της ΑΔΤΕ.

 

ΠΗΓΗ : rodiaki.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις