Αρχική Νέα ΔωδεκανήσουΚως Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός από το Δήμο Κω για τη μίσθωση των απορριμματοφόρων οχημάτων

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός από το Δήμο Κω για τη μίσθωση των απορριμματοφόρων οχημάτων

97 προβολές

Οι εργασίες και οι διαδρομές θα εκτελεστούν στις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου, Ηρακλειδών και Κω και αφορούν εργασίες αποκομιδής αστικών αποβλήτων.

Ο Δήμαρχος Κω προκηρύσσει ανοικτό άνω των ορίων Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016, με σφραγισμένες προσφορές για την «Μίσθωση Απορριμματοφόρων οχημάτων χωρητικότητας 16m3 έκαστο & οπίσθιας φόρτωσης με σύστημα συμπίεσης πρέσας», συνολικού προϋπολογισμού 286.416,00 €, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η μίσθωση απορριμματοφόρων οχημάτων (με τον οδηγό και το προσωπικό αποκομιδής), για ανάθεση εργασιών αποκομιδής αστικών αποβλήτων του ενιαίου Δήμου Κω.

Η προθεσμία εκτέλεσης της σύμβασης, ορίζεται σε διάστημα τεσσάρων (4) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της. Ο χρόνος εργασίας των απορριμματοφόρων οχημάτων θα κατανεμηθεί χρονικά σε διάστημα τεσσάρων (4) μηνών, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν και της ιδιαιτερότητας της τουριστικής περιόδου και γενικότερα των αναγκών αποκομιδής αστικών αποβλήτων.

Ο ανάδοχος θα ενεργεί κάθε φορά μετά από εντολή της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας που θα διαχειρίζεται τη μίσθωση.

 

Διενέργεια Διαγωνισμού: θα γίνει με χρήση της πλατφόρμας του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.

Ημερομηνία Ανάρτησης της Διακήρυξης στη διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ: 13/05/2021

Ημερομηνία έναρξης των προσφορών ορίζεται η 01/06/2021 και ώρα 08:00 π.μ.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών ορίζεται η 13/06/2021 και ώρα 23:00 π.μ.. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο σύστημα

*ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΠΗΓΗ : www.kosnews24.gr

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις