Αρχική Νέα Λέρου Πρόεδρος Ενοικιαζομένων Δωματίων και διαμερισμάτων Λέρου : Νέα Ανακοίνωση

Πρόεδρος Ενοικιαζομένων Δωματίων και διαμερισμάτων Λέρου : Νέα Ανακοίνωση

από 12nisospress
636 προβολές

Μετά από συνάντηση που είχαμε με τις αρμόδιες αρχές, και με βαση το ( ΦΕΚ1-7 Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 20035 )σας ανακοινώνουμε ότι όλα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα που φέρουν σήμα ΕΟΤ για την λειτουργία τους, οφείλουν να παραμείνουν κλειστά έως τις 30 Απριλίου βάση των αποφάσεων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του Κορωνοιού.

Βαση του παραπάνω ΦΕΚ εδ.4. Είναι δυνατόν να εξαιρεθούν περαιτέρω από την απαγόρευση της παρ. 1 τουριστικά καταλύματα, η συνέχιση της λειτουργίας των οποίων είναι απολύτως αναγκαία για τη στέγαση:

(α) προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας,

(β) πάσης φύσεως ιατρικού, νοσηλευτικού ή υγειονομικού προσωπικού,

(γ) προσωπικού της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή διεθνών οργανισμών,

(δ) προσώπων που έχουν πληγεί λόγω φυσικών καταστροφών,

(ε) προσφύγων ή αιτούντων άσυλο,

(στ) φοιτητών των Α.Ε.Ι. και αλλοδαπών επισκεπτών τωνΑ.Ε.Ι. που βρίσκονται στην Ελλάδα μέσω ευρωπαϊκών ήδιεθνών προγραμμάτων ή συνεργασιών, οι οποίοι στεγάζονται με φροντίδα των Α.Ε.Ι. ή/και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ και αποδεδειγμένα δεν δύνανται να διαμείνουν σε κατοικία στην ημεδαπή,

(ζ) εκπαιδευτικών, μονίμων ή αναπληρωτών, που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες εκτός του δήμου της μόνιμης κατοικίας τους και διαμένουν ήδη σε τουριστικά καταλύματα για τον σκοπό αυτό.

Από την απαγόρευση της παρ. 1 εξαιρούνται, επίσης, τουριστικά καταλύματα, η συνέχιση της λειτουργίας των οποίων είναι αναγκαία για ειδικούς επιτακτικούς λόγους που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας.

Απαλλάσσονται επίσης  τα σπίτια τα οποία ενοικιαζόνται καθώς επίσης και τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου Airbnb διότι σε αυτά δεν παρατηρούνται συναθροίσεις άνω των δέκα ατόμων.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο : 6956548696

Με τιμή 

ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ 

Πρόεδρος Ενοικιαζομένων Δωματίων και διαμερισμάτων Λέρου

 

ΤΟ ΦΕΚ : ΦΕΚ1-7 (1)

Διαβάστε επίσης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

Όροι & Προϋποθέσεις